hategame logo
Телевизионен сериал взаимства елементи от Mass Effect 3
пуснато на 10 януари 2014 от pseto
mass effect 1
marvel agents of shieldАко някоя електронна игра взаимства елементи от касов холивудски филм или дори телевизионен сериал, то можем да сме сигурни, че не след дълго ще бъде заведено съдебно дело срещу създателите й. Но какво се случва, когато се случи обратното?

Оказва се, че в епизод от сериала Marvel’s Agents of Shield, отговарящият за визуалните ефекти екип се е вдъхновил от концептуално изображение към Mass Effect 3. Става дума за първата снимка над статията.

Тя ни показва арт елемент, който се продава в ограничени количества. Всъщност, от Mass Effect 3: Earth Alliance са налични едва 500 бройки, всяка от които собствен уникален номер. Разбира се, в интернет изображението може да се намери доста лесно.

От втората снимка пък виждаме сцената от Marvel’s Agents of Shield, показана в епизода от 10 декември миналата година. Приликите са очевидни.

Така и не е ясно дали EA са дали позволение за използване на художествени материали от Mass Effect 3. Поне аз имам сериозни съмнения. Но дали EA ще съди, ако това не е истина? Предстои да разберем.

Едно е сигурно – когато филмовите и музикални крещят за пиратство, а самите те прилагат подобни тактики... то не ме мотивират особено да хвърлям луди пари за продуктите им...

Коментари
undefined
Former Gaming Glory
10 януари 2014
То пък да крадяха за добро... Сериала е супер скучен...
Колкото до съдене, ако има възможност ЕА ще се възползват, защото ЕА.
undefined
pseto
10 януари 2014
Определено не си струва, факт е. Много скука, много нещо. А концепцията изглеждаше интересно.

Ама ще е любопитно да видим дали EA ще скочи на Walt Disney, чиято телевизия продуцира Agents of Shield. Май няма да им се ще да скочат на тоя гигант, сигурно адвокатите им ще изкарат, че Mass Effect 3 е крал от Agents of Shield.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл