hategame logo
Тестът на battle royal-а в Call of Duty: Black Ops IV с точна дата
пуснато на 15 август 2018 от pseto
call of duty blackout
Activision ще се пусне по пързалката на battle royal-а и ще предложи подобен режим в Call of Duty: Black Ops IV – това вече е обявено. Но все пак ще е интересно да видим какво са сътворили от компанията.

Е, вече знаем и кога това ще се случи точно – на 10 септември. Тогава ще се състои „частна бета“ за притежатели на PS4. Така изглежда ще е нужно нещо повече, за да се сдобиете с покана освен да сте купили предварително последното Call of Duty.

Тепърва предстои да се изяснява кога ще видим и бети за PC и Xbox One. Но едно е сигурно – рано или късно геймплей от Blackout – както се казва battle royal-ът на Call of Duty: Black Ops IV – ще изтече в интернет.

Но дали ще видим нещо интересно или напротив?

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
15 август 2018
Изтрит коментар
voxy avatar
voxy
16 август 2018
не е нужно нищо повече за PS4 освен да си я преордърнал, ще се ползва същия даунлоуд и като за мултито, само ще се ъпдейтне
pseto avatar
pseto
17 август 2018
Щом няма особени изисквания - хубаво. Не че ще си поръчам предварително това Call of Duty, ама все пак ми е интересно що за извращение са измъдрили с тоя battle royale.
voxy avatar
voxy
18 август 2018
ти можеш да го поръчаш, ще те таксуват веднага, но после може да откажеш преордъра и да кажеш къде си искаш парите обратно - в PS Store сметката или в картата. Аз така отказах Battlefront 2 след като не ми хареса бетата и ми върнаха парите.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл