hategame logo
Водещ кадър на едно от Call of Duty студията напуска
пуснато на 02 март 2020 от pseto
jason blundell.
Джейсън Блъндъл, един от водещите кадри в студиото Treyarch, е напуснал. Последно той беше един от двамата ръководители на компанията, която е отговорна за успешната Black Ops поредица на Call of Duty.

Онова, с което Блъндъл е най-известен е създаването на Zombies режима, което се случва преди 12 години. Него видяхме за пръв път в Call of Duty: Worlds at War през 2008-а.

В последно време Activision започва да разчита все повече на Treyarch, които са отговорни за най-стабилните CoD заглавия. Според слуховете компанията ще стои и зад тазгодишното издание, въпреки че по план играта трябваше да се разработи от Sledgehammer.

Ако това се окаже истина, то това би означавало, че Treyarch няма да имат никаква почивка и ще трябва да извадят ново Call of Duty за две години, вместо три (те направиха Black Ops IV през 2018-а). Неофициално служители на студиото се оплакаха, че ще трябва да се преработват отново – дали пък това не е причината за напускането и на Блъндъл?

Едва ли ще разберем. Той пуска стандартно официално съобщение, в което благодари на Treyarch и Activision, както и на всичките си бивши колеги. Не са известни и бъдещите планове на Блъндъл.

Коментари
SpiderSharp avatar
SpiderSharp
05 март 2020
Разбира се, за да напусне значи отива на друго място да лапа по-големи пари то е ясно
Mitko6000 avatar
Mitko6000
06 март 2020
Ами с такива боклуци като Activision, може ли да го обвини човек? Боби Котик да му мисли...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл