hategame logo
Total War Saga: Troy е бил свален от 7.5 милиона души!
пуснато на 15 август 2020 от pseto
total war troy 2
Просто така Total War Saga: Troy се превърна в най-добрата премиера на игра от Total War серията. В рамките на един ден - между четвъртък и петък, когато заглавието - разработено от нашенците Creative Assembly Sofia - можеше да бъде получено безплатно - 7.5 милиона души са се възползвали от промоцията.

С това Total War Saga: Troy се превръща в най-успешната премиера за франчайза. Досега постижението се държеше от Total War: Three Kingdoms - последната пълна игра от серията.

В крайна сметка целта на разработчиците Creative Assembly е постигната - серията да достигне до възможно най-много хора, по възможност и прилична част от тях да са нови за франчайза. Със сигурност поне няколко милиона от всички, взели си безплатно Total War Saga: Troy, ще се докоснат за пръв път до серията.

Редно е да отбележим все пак, че немалко хора просто обичат безплатните игри и не е сигурно дали скоро, а може би някога, ще си пуснат Total War Saga: Troy. Но едно е сигурно - аудиторията на стратегическата серия със сигурност ще се увеличи след промоцията.

Коментари
sClass avatar
sClass
18 август 2020
Свален ама друг път, просто хората искат +1 игра в епик библиотеката и добавят, нали е без пари.
pseto avatar
pseto
19 август 2020
Така е... ама дори и половината от тези седем и половина милиона да играят, пак си е успех.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл