hategame logo
Agents of Mayhem ли е новата игра от студиото зад Saints Row?
пуснато на 07 май 2016 от pseto
volition 1
Ясно е, че в момента студиото Volition готви нова игра. Но дали говорим за продължение на Saints Row серията или нещо изцяло различна? Изглежда към момента второто е по-вероятно.

В интернет изтекоха по-рано през седмицата слухове за нещо, наречено Agents of Mayhem. Става дума за информации от няколко източника, макар и доста лаконични.

От една страна Koch Media – които са собственици на разпространителя Deep Silver и студиото Volition – регистрират търговската марка Agents of Mayhem на 3 май в Европа. Кратко след това в CV-то на актьора Брандън Молале се появява информация, че е работил по игра със същото име като актьор по motion capturing-а. В нея изрично се споменава, че дейността му е била възложена от Volition.

Заедно с това научаваме, че аниматорът Джон Веласкез е работил по Agents of Mayhem – информацията отново идва от CV.

Така по всичко изглежда търговската марка не е нещо, което ще се ползва след години. Тъй като нерядко в бизнеса виждаме регистрации дори и на неща, които никога не се превръщат в реални продукти. Явно по Agents of Mayhem се бачка с пълна пара... но какво ли ще представлява играта?

Дали не говорим за някакъв нов Saints Row с такова подзаглавие? Или нещо изцяло ново?

Можем да се надяваме на второто. Saints Row игрите започнаха да се изчерпват с пълна сила, а и енджинът им остаря безвъзвратно. Време е Volition да сътворят нещо ново и е вероятно това да е Agents of Mayhem.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл