hategame logo
Call of Duty: Ghosts с чудовищни системни изисквания за PC
пуснато на 08 октомври 2013 от pseto
call of duty ghosts 6
Или хероинът е станал много популярен сред гейм компаниите в момента, или се случва нещо друго. Но едно е сигурно – напоследък системните изисквания на игри за PC започват да стават абсурдни. Съвсем наскоро, в сайта на Nvidia беше обявено какъв персонален компютър ни е нужен, за да си пуснем Call of Duty: Dog… опс, Ghosts. Нещата изглеждат така:

-50 GB дисково пространство само за инсталацията на играта;
-6 GB RAM;
-64-битов Windows 7 или 8;
-видеокарта GeForce GTX 550 Ti или Radeon HD 5870 като минимум, препоръчително GeForce GTX 780;

Яко, а? И тук говорим за минималните изисквания. А оптималните ще са още по-сериозни, както винаги.

Всъщност, минималните изисквания за процесор са абсолютно смешни – Intel Core 2 Duo на 2.66 GHz или AMD Phenom X3 8750 на 2.4 GHz. Но за сметка на това, положението при останалите елементи, особено графичните ускорители е драстично.

Плюс тези безумни 50 GB размер на играта, които намекват за нулево компресиране на текстурите.

Наистина Call of Duty в последните години си е изцяло конзолна серия. Като PC версията я има колкото да се отбие номера. Но не мисля, че с подобни системни изисквания, Activision си правят добра услуга. Напротив, струват ми се абсурдни. И нещо ми подсказва, че тази година изцяло ще пасувам и няма да си взема дори евтин руски Call of Duty: Ghosts.

Коментари
undefined
Former Gaming Glory
08 октомври 2013
Ти за к'во мислиш само на конзоли цъфти?
Тоя помярски боклук ме интересува слабо с какво ще се засити. Честно казано не виждам и защо при положение, че се ползва същия енджин.
Мамка му.... тея Fish Physics™ са много таксуващи... Вероятно и детайла на главния герой: кучето е нечовешки...
undefined
f3lderdapls
08 октомври 2013
Графиката на IW двигателя и същата както преди 5 години, че и по-зле.. спомням си World At War изглеждаше по-добре. Тез са се надрусали здравата и са забравили чикията..
undefined
pseto
09 октомври 2013
И на мен не ми е ясно защо изискванията са толкова безумни. Честно казано, не е изключено и Nvidia да послъгват малко, очаквайки CoD феновете да се залъжат и да си вземат топ модел тяхна видеокарта... макар че точно пък за PC играта има супер малко количество фенбойчета, сравнено с конзолите.

Ама все пак говорим за абсурд. А и тея 50 GB - бахти текстурите, баси чудото. Crysis 3 слага в малкия си джоб CoD в графичен аспект, а е много по-малък като размер... Crytek правят малоумни игри, ама поне едно не им отричам - технически всичко е супер. И откъм изисквания, и откъм компресия на текстурите, и откъм графика/звук.

undefined
f3lderdapls
09 октомври 2013
http://www.youtube.com/watch?v=NlmezywdxPI и Eminem стана Ghost D ( края към 4-тата минута )
undefined
pseto
09 октомври 2013
Пфахахаха, явно това ще е оригиналния саундтрак на Ghosts. Плюс Who let the dogs out, няма как да се мине без тая песен, абсурдно е!
undefined
f3lderdapls
09 октомври 2013
http://www.youtube.com/watch?v=WU-7yXRt6GE Ghosts е това за което се пее на 1:35.. D
undefined
pseto
10 октомври 2013
Да не се окаже, че тая песен е била вдъхновението за Call of Duty: Ghosts... и текста го има, и маските, и всичко. Интересно ми е на коя ли песен ще се базира новото Call of Duty. xD
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл