hategame logo
Diablo III продължава да се превръща в MMORPG с поредно нововъведение
пуснато на 21 август 2012 от pseto
paragon system
Paragon System. Така се нарича поредното нововъведение, което тотално ще превърне Diablo III в MMORPG. То не, че тази игра не си е представител на този неприятен за мен жанр открай време.

За какво иде реч? Както знаете, подобно на всяко себеуважаващо се MMORPG, „истинския геймплей” в Diablo III започва след вдигането на максималното 60-то ниво. Когато се отключва и последната трудност Inferno. А достигането до него е супер лесно и общо взето просто задължение.

Та, след въвеждането на Paragon System… ще можете да вдигате още нива. 100 на брой. Условието е да имате 60-ти левъл. С всяко вдигнато Paragon ниво, ще вдигате точки на основните статистики – Strength, Dexterity, Intelligence, Vitality. Количеството е същото, което се получава при нивата от 1-60.

Заедно с това, с всеки Paragon левъл ще получавате 3% Magic Find и 3% Gold Find. Така когато вдигнете  максималните 100 нива... ще имате 300%! Което в огромна степен просто прави безсмислена доста скъпата досега екипировка с Magic Find!

Разбира се, Blizzard казват, че „е по-добре за играчите да получават някакви награди, дори да не им се падат яки предмети”. Да. Има резон. Все пак, подобни MMORPG новости ме дразнят.

А и реално, в Diablo II нямаше нужда от никакви подобни евтини трикчета, но играта беше супер обичана и се цъка до ден-днешен. Но когато нещо е в криза... са нужни подобни хитринки!

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл