hategame logo
Middle-Earth: Shadow of War – видео за отворения свят
пуснато на 18 май 2017 от pseto

От бомбастичното видео, с което ни беше представен Middle-Earth: Shadow of War насам имаше едно мълчание от страна на разработчиците Monolith за играта им. Досега. Ново двуминутно клипче ни показва отворения свят на заглавието.

Както бихме се уверили ни очакват множество различни пейзажи, които ще можем да завладеем. Естествено мрачни – няма как иначе, когато действието се развива в Мордор.

Middle-Earth: Shadow of War очакваме на 25 август в Европа. Платформите едва ли ще изненадат някого – PC, Xbox One и PS4.

Коментари
jorjo67 avatar
jorjo67
20 май 2017
Изглежда доста добре и доколкото разбрах всяка крепост ще изглежда по различен начин в зависимост от оверлорда, който я управлява. Дано да направят и историята малко по-дълга отколкото в предишната.
pseto avatar
pseto
21 май 2017
То стига отвореният свят да е по-разнообразен и това автоматично ще качи количеството геймплей. Реално аз прекарах много повече време в Shadow of Mordor в това да убивам произволни уруци и да се разхождам из света, отколкото да минавам историята. Тъй че... съм окей и с не чак толкова дълга кампания, стига отвореният свят да е качествен.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл