hategame logo
Overwatch лидер по продажби във Великобритания отново
пуснато на 06 юни 2016 от pseto
overwatch 9
Overwatch е номер едно по продажби във Великобритания за втора поредна седмица. Данни както винаги в понеделник черпим от Chart-Track. Постижението на шутъра от страна на Blizzard не бива да ни изненадва – наскоро научихме, че заглавието има над 7 милиона потребители. Така е вероятно още известно време да окупира челните места в подобни класации.

Що се отнася до топ 3, то промени спрямо миналата седмица няма. Второто място отново е за Uncharted 4, а третото – за Doom. Интересно е, че FIFA 16 отново се завръща в челните позиции, заемайки четвъртата. Несъмнено наближаването на Евро 2016 е спомогнало за това.

На петата позиция пък виждаме римейк – Dead Island: Definitive Edition. Става дума пакет, включващ и оригиналната игра, и експанжъна Riptide, наличен за Xbox One и PlayStation 4. И явно дебютът на Dead Island за настоящото конзолно поколение е успешен.

Топ 10 изглежда ето така:

1. Overwatch
2. Uncharted 4
3. Doom
4. FIFA 16
5. Dead Island: Definitive Edition
6. Grand Theft Auto V
7. Ratchet & Clank
8. The Division
9. Call of Duty: Black Ops III
10. Homefront: The Revolution

Коментари
bojosan avatar
bojosan
06 юни 2016
Продават в Англия и Щатите..Аз се чудя Пулсар и Озон как оцеляват,като знам как тук 99% от геймърчетата се циганят като чакали в Оlx или дебнат някоя игра да стане 50 лева ,пък може и след половин година да е играят,няма значение
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
07 юни 2016
NaCl
pseto avatar
pseto
07 юни 2016
То тея игри в olx трябва да дойдат отнякъде, тоест някой да си ги купи за пълни пари. А че си оцеляват магазините ни и са в отлична форма - факт е, особено с Denuvo, което тепърва ще се ползва все повече и при положение, че и двете конзоли в момента не са хакнати.
undefined
Конзолен Килър
06 юни 2016
Рачет и Кланк КУГА РЕВЮ
nightwarrior avatar
nightwarrior
07 юни 2016
Днес няма да е, илитерат.
undefined
Конзолен Килър
07 юни 2016
Госпожо, Вие секретарката на Псето ли сте?
nightwarrior avatar
nightwarrior
08 юни 2016
Обръщението към мъж е господине, също така към мъж следва да се обръщаш в мъжки род. Знам, полуграмотен си, но положи усилие.
LethianDream avatar
LethianDream
07 юни 2016
Забележете, FIFA 16 излиза на 4 място при положение, че ПЕС-а ще има официалното европейско като ад-он. Пълен смях
hyper avatar
hyper
07 юни 2016
В UK е пълно с ниска класа притежатели на конзоли, които купуват по името. Видели са "FIFA" на телевизора, но и PES и познай кое ще вземе Uncle Ganyo.
hyper avatar
hyper
07 юни 2016
*не и PES
Бленувам Edit бутон отново, скъпо псе.
pseto avatar
pseto
07 юни 2016
Soon™. Миналата седмица инвестирах малко време да се опитам да го поправя, но е пълна мистерия защо не работи и не съм във форма да мъча това. По-добре да оправя още 5-6-7-10 неща, които ме дразнят в сайта, пък тогава гадния неработещ редактиращ бутон.

А иначе - Konami действат безхаберно с PES. EA и те са криминални с Ultimate Team схемите, ама PES се прави сигурно с няколко милиона годишен бюджет. Не се вкарва нищо наистина ново, просто се променят куп механики - при шутове, при пасове... уж се тръгне по правилния път и на следващата година - ново двайсе. Аз съм на твърдото мнение, че онова, което е PES в момента трябва да се хвърли в кофата за боклук и да се направи изцяло нова игра от голата нула, както само Konami може. Защото PES винаги е бил по-добър от FIFA... още от времената на Sega Mega Drive насам. Само дето без пари... нищо не става.

LethianDream avatar
LethianDream
07 юни 2016
Това беше и моята теза, Псе. Hyper, колкото и да са промити мозъци при купуването в UK, идеята ми беше, че винаги ще предпочетат FIFA в сегашното състояние. Ако искаш мога да обясня по-подробно, Псето повечето неща ги спомена. В момента имам дадени периоди, когато насила се опитвам да се отдръпна и да не играя FIFA - е, честно да ти призная, не успявам. Има една тръпка в тая шибана игра, особено като си я овладял на високите трудности.. Шибано нечестна е, но колкото повече се замислям, такъв е и футбола като цяло. Може цял мач да играя пред вратата на противника, вратарчето да направи 30 спасявания, да ми резнат гол на контра и накрая да пазят топката на аутлинията. Вероятно подобно е усещането за феновете на Дарк Соулс серията - това или те прекършва, или те амбицира да ставаш все по-добър. Ами, извинявай, обаче това го няма в PES. Има само еднакви голове, дразнещ геймплей и истински стадиони. Мен не ме ебе дали стадионът ми се казва Лудогорец Арена или 24 май, важното е играта да ми влиза под кожата ) За това и така се подиграх за 4 място- играта се продава заради геймплея, не заради имената и стадионите. Едно време беше тотално обратното- Фифата беше някаква куца изцепка с оригинални стадиони и имена,а PES-a мачкаше като геймплей, сега стана обратното..
pseto avatar
pseto
07 юни 2016
То аргумента за лицензите в последните години е още по-абсурден при положение, че почти всички играят Ultimate Team - всеки си е с измислено име на отбора, хващаш някой екип на неизвестен бразилски отбор или някой второразреден немски или испански, защото те кефи, хващаш там известни, полуизвестни футболисти, защото за звездите нямаш кинтаж... то лицензи няма във FIFA едва ли не. А и аз винаги skip-вам кът сцени, пейзажни гледки от стадиона и прочее... боли ме фара за лицензите.


Е, поне през годините PES е доказал, че се връща рано или късно, подобно на Терминатора. Тъй че ще видим.

Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
07 юни 2016
Хм... мисля че хайп влака продължава прекалено дълго. Играта не е чак толкова велика, колкото я изкарват.
NikoJ avatar
NikoJ
07 юни 2016
И аз не знам кфо толкова се превъзнасят по таз игра .. имаш ли отбор FUN голям .. нямаш лиии ебаси порнографията ... и къде 6 vs 6 къде 32 vs 32 някфо ... баси ... бф1 ще дига летвата не рисунки и цветни куршуми и изсрани дъги !
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
07 юни 2016
Изтрит коментар
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
07 юни 2016
Изтрит коментар
nightwarrior avatar
nightwarrior
07 юни 2016
Дота никога не в била собственост на Близард. Имаха спор около търговската марка, щото Близард мислеха да я ползват за това, което стана hots. Но щом толкова ти пречат Близард, че имаш нужда Валв да ги крадат и побеждават в несъстояли се битки, фантазирай си на воля...
pseto avatar
pseto
07 юни 2016
Ами Overwatch е подобрено копие на Team Fortress 2, очевидно не е нещо невиждано, креативно и т.н. А и аз май няма да вляза скоро в играта до добавяне на Competitive... играе ми по нервите и успява да ми влезе под кожата. Тъкмо си мисля, че съм спокоен и мога спокойно да изяждам лайната и нещо се случва, което да ме извади от баланс.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл