hategame logo
StarCraft с HD римейк?
пуснато на 06 август 2016 от pseto
starcraft 1 hd
Възможно е оригиналният StarCraft да се сдобие с HD версия, твърдят слухове в интернет. Те идват от корейското издание iNews24, което е известно със стабилните си източници. Няколко от тях споделят едни и същи информации – StarCraft ще бъде подобрен.

Слуховете твърдят, че геймплеят няма да бъде променен по никакъв начин. Текстурите на играта обаче ще бъдат подменени с такива във висока дефиниция, а заедно с това ще бъдат добавени и по-високи резолюции, които да са в крак с модерните времена.

Добавя се също, че и интерфейсът предстои да бъде подобрен. Не става ясно обаче дали ще има фундаментални промени при него или по-скромни, свързани с новите разделителни способности.

Както винаги като говорим за слухове винаги можем да имаме едно наум. Все пак наскоро Blizzard нае хора, чиято специална функция е да вдъхват живот на класически техни игри. Което намеква, че определено е възможно да видим подобрен StarCraft. Но кога ли подобна ревизия ще бъде представена?

Според слуховете това ще се случи още следващия месец. Тогава Blizzard ще обяви StarCraft HD – или както би се наричала евентуалната подобрена версия. Допълнителни детайли пък трябва да научим на BlizzCon през ноември.

Коментари
PornFlakes avatar
PornFlakes
07 август 2016
Е то SC2 е общо взето HD римейк на единицата.
sauron93 avatar
sauron93
07 август 2016
Не е , нямат нищо общо
PornFlakes avatar
PornFlakes
07 август 2016
Откъм история да, иначе като геймплей, юнити а-у просто трябва да и праснат кампанията от SC1 & Brood War, да махнат новите юнити и чиста работа
Veluvian avatar
Veluvian
07 август 2016
Дано се постигне тази цел, мисля, че много хора биха искали да си припомнят оригиналните механики и единици, които липсват в двойката. Хубаво ще е и според мен и за SC като спорт, защото като гледам с това темпо, корейския хайп отново се покачва, след като и Flash се завърна и се бори сили за ASL Старлигата в Broodwar-а.
NikoJ avatar
NikoJ
09 август 2016
аре че ми се пуцат качествени кампаниии и аман от ню едж нови лайняни класики ...

аве няма си забравя къф кеф ми беше да гледам менюто на стар крат на щайгата ми кламат на 350мгхз 16мб рам пермедия 2 с 3д ускорител вууудууу на белия 17 инчов цеЕрТе монитор пакардбел х0х0х0х ! и дори днес пак изглежда страхотно самото гейм меню ... еххх убави времена бяха по цели нощни на стар крафта и ред алертЪ !

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл