hategame logo
Ubisoft с "лек RPG подход" към Far Cry: New Dawn
пуснато на 22 януари 2019 от pseto
far cry new dawn 1
В последните две Assassin's Creed игри видяхме по-застъпен RPG елемент. Което за мен беше един от големите им плюсове. Е, изглежда по подобен начин ще бъде третиран и Far Cry: New Dawn.
В играта ще бъдат застъпени повече ролеви механики, но все пак няма да видим пълнокръвен представител на жанра, а по-скоро "леко RPG". За какво става дума?

От Ubisoft споделят, че ще има крафтинг на оръжия например. Чрез него ще можем да ги развиваме до различни нива - но и нашите противници също ще се сдобиват с далеч по-качествени пушкала с течение на кампанията.

Отново ще има и лагери за превземане - нещо, което задължително виждаме във Far Cry франчайза напоследък. В New Dawn ще можем да избираме обаче дали да настаняваме нашите съюзници в тях или да ги изравняваме със земята, обирайки всички ресурси. Ако направим второто нашите врагове отново ще се завърнат в лагерите, но укрепявайки ги по-добре.

Заедно с това ще има и система за ъпгрейд на придружителите ни.

Дали обаче тези новости ще направят Far Cry: New Dawn достатъчно свеж? Отговори - на 15 февруари, когато играта ще се появи за PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
Nathan Drake avatar
Nathan Drake
22 януари 2019
И Far Cry ли бе да еба...след като осраха Assassin's Creed с RPG елемента сега и тази.
pseto avatar
pseto
24 януари 2019
Принципно за мен колкото повече RPG има в нещо, толкова по-добре. Но да, в Odyssey се оакаха с грайнда и timesaver-ите. Въпреки че аз това не го наричам RPG елемент, а MMO момент. Понеже го има в безплатните MMORPG-та открай време, още преди free-to-play да беше най-голямата машина за пари в гейминга.

Интересно ми е дали и тук ще шият таймсейвъри...

Veluvian avatar
Veluvian
23 януари 2019
Мотото е: сложи ужким RPG елементи, за да накараш играта да се доиграе вместо за 6 часа - за 50 часа, правейки едно и също нещо
pseto avatar
pseto
24 януари 2019
С опция нещата да се съкратят с timesaver-и "ако имаш пари, но нямаш 50 часа за губене в еднообразие".
BundyBari avatar
BundyBari
23 януари 2019
Всичко прекалено е вредно, това се потвърждава и при гейминга, изкуствено дългата продължителност вече отблъсква, вместо да привлича, като едно време. Аз лично предпочитам стегната, добре направена игра, която да врътна за един уикенд маратон и да се изкефя на макс, вместо 100 часа фарм и да ми досади, само за да видя финала, и не за друго, ами просто няма свободно време, като преди
pepito avatar
pepito
23 януари 2019
това какво ще е, пак ли скин на предната версия + крафтинг?
sauron93 avatar
sauron93
23 януари 2019
Гледайте само на снимката пейзажа ала мики маус и тайни туунс. Всичко е ясно.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
23 януари 2019
Изтрит коментар
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
23 януари 2019
Изтрит коментар
LethianDream avatar
LethianDream
24 януари 2019
Като гледам цветните картинки, като нищо Far Cry ще смаже като продажби Метрото - всички дечица ще се юрнат да го купуват с кредитните карти на родителите си. Иначе като качество на играта, Метрото ще мачка, това е ясно
pseto avatar
pseto
24 януари 2019
Да, тази мега цветнотия изглежда като 1:1 клонинг на Fortnite. Явно точно в това се целят Ubisoft. Metro Exodus пък е общо взето обратното откъм усещане и търсен ефект, тъй че... не мисля, че аудиториите на двете игри имат много пресечни точки.

Реално това не е лош ход. Серията се изчерпа в очите на онези, които са я цъкали повече и е време да се търси нова аудитория. Особено ако ще има яко копи и пейст... какъвто почти сигурно ще има.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл