hategame logo
Uncharted 4 най-накрая с геймплей
пуснато на 07 декември 2014 от pseto
uncharted 4 6
Uncharted 4: A Thief’s End беше обявен през ноември миналата година, но за съжаление досега не видяхме едно крайно важно нещо – геймплей от заглавието. Подобен беше обявен на вчерашното доста сериозно събитие PlayStation Experience,  на което бяха представени куп интересни неща.

И може да се каже, че видеото под статията определено е впечатляващо.

Немалка част от уводната част на видеото е посветена на красотите, които можем да очакваме от Uncharted 4. А те както обикновено са огромни – типично за поредицата. Но това не е всичко – към края на видеото виждаме и известно количество престрелки. Които изглеждат доста забавни и разчупени (макар и на моменти доста скриптирани).

Като цяло Uncharted 4 изглежда като поредната потенциално силна игра в серията. А и най-малкото, съмненията, че заглавието няма да е в духа на своите предшественици бързо се изпаряват. Геймплеят е точно онова, което познаваме и обичаме от Uncharted.

Интересен е и краят на видеото, в който се запознаваме с чисто нов герой от тази гейм вселена... който очевидно ще е придружител на Нейтън Дрейк в новото му приключение.

Засега не знаем кога можем да очакваме Uncharted 4: A Thief’s End на пазара. Есента на 2015 година? А може би дори и 2016-та? Това трябва да бъде разкрито от Naughty Dog.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл