hategame logo
Ето кои са най-успешните игри в САЩ за януари
пуснато на 17 февруари 2017 от pseto
resident evil 7 10
По традиция в средата на месеца NPD обявява своите данни за физическия пазар в САЩ. Настоящият февруари не е изключение – а чак такива изненади няма.

На първото място е Resident Evil 7 – несъмнено най-голямата премиера през януари на гейм пазара. Не стават ясни конкретните продажби, тъй като NPD по традиция не ги разкриват. Все пак изследването включва и физическия, и дигитален пазар.

На втората позиция за януари е Call of Duty: Infinite Warfare, а на третата – Grand Theft Auto V. В десетката попадат спортните игри NBA 2K17, Madden NFL 17 и FIFA 17.

Пълният топ 10 за САЩ изглежда по следния начин:

1. Resident Evil 7
2. Call of Duty: Infinite Warfare
3. Grand Theft Auto V
4. Battlefield 1
5. NBA 2K17
6. Kingdom Hearts HD 2.8
7. Madden NFL 17
8. Watch Dogs 2
9. Overwatch
10. FIFA 17

Коментари
BossOfGermany avatar
BossOfGermany
18 февруари 2017
FIFA на десето място в САЩ?
Не знаех че има още хляб във футбола там.
pseto avatar
pseto
19 февруари 2017
Има, в последните години започва да става доста популярен. Което се вижда и при продажбите на софтуер, естествено. Макар че с всички мексиканци и латиноси в САЩ нищо чудно, че продажбите са високи. И все пак Madden си е доста по-горе.
Panthers avatar
Panthers
19 февруари 2017
Много харесвам спортни игри. Фифата е цъкам от време на време, madden също. Голям фен съм на американски футбол. Но за мен най-добра спортна игра от години е Nba2k. Особено последните две игри. Там нямам никакви забележки. Презентация, геймплей, системата за ъпгрейд и как се отразява на играта. Реакцията на публиката в залите, коментаторите преди, по време и след мач. Страхотна спортна игра е NBA2K.
pseto avatar
pseto
20 февруари 2017
Аз в интерес на истината не съм играл баскетболни игри от мноого отдавна. Макар че един ден трябва да почна NBA-а, щото много го хвалят. Вероятно ще е тегаво стартирането, ама...
Panthers avatar
Panthers
20 февруари 2017
Ако имаш време и желание. Няма да те разочарова. Играта определено е много добре направена. От всички игри за колективни спортове с топка, тази е най-добрата според мен.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл