hategame logo
Gotham Knights ще има изцяло преработена бойна система
пуснато на 11 януари 2021 от pseto
gotham knights
Бойната система на Gotham Knights ще бъде изцяло преработена, сравнено с Batman Arkham франчайза, споделят разработчиците WB Games Montreal. Новото заглавие на студиото беше обявено миналата година, като ще е кооперативен мулти продукт.

Това е доста по-различна концепция от тази на Batman: Arkham Origins, предишната голяма игра на студиото. Тя беше изцяло сингъл, като бяхме напълно сами срещу множество противници.

"Променихме бойнaта система из основи, за да може да се усеща добре в кооперативка. Но въпреки това, Gotham Nights пак си е brawler, като някои от механиките няма да се усещат тотално чужди на хората, играли Batman Arkham серията", казва Флю Марти, изпълнителен продуцент на заглавието.

Gotham Nights ще включва кооперативка за до двама души. Естествено играта ще може да се изиграе и напълно самостоятелно. Главните герои са четирима - Батгърл, Робин, Найтуинг и Червената качулка. Всеки от тях ще има свой набор от умения, с което геймплят да се усеща уникално.

Играта трябва да излезе по някое време тази година за PC, настоящото и предходно поколение на PlayStation и Xbox.

Коментари
igra4 avatar
igra4
12 януари 2021
Тва да не е marvel avengers 2.0
Не знам, що изкарват такива бози, но в Сащ ще се харчат добре, там се радват на такива простотии.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
12 януари 2021
Нека излезе, пък тогава да коментираме какво ще е.
pseto avatar
pseto
13 януари 2021
Аз не съм голям фен на кооперативните игри - най-вече защото ако са посредствени се излиза с аргумента - "Ама ти трябва да играеш с някой приятел, за да ти е яко". Надявам се тази да е достатъчно стойностна и като сингъл заглавие. WB Montreal имаха някои добри идеи в Batman: Arkham Origins, жалко, че играта беше толкова счупена.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл