hategame logo
Mass Effect: Andromeda с 1200 говорещи персонажи
пуснато на 15 март 2017 от pseto
mass effect andromeda 15
Mass Effect: Andromeda включва 1200 говорещи персонажи, разкриват разработчиците BioWare. Това число е по-високо, отколкото последните две игри от серията, взети заедно.

Не се залага обаче единствено на количеството. Самите диалози са по-дълбоки от преди, особено пък тези с членовете на екипажа ни. Заедно с това се добавя, че в числото 1200 не влизат „съдържатели на магазини“ във виртуалната вселена, а по-сериозни персонажи.

Което не бива да ни изненадва. В BioWare винаги е имало фокус на диалозите и Mass Effect: Andromeda няма да е изключение.

Самата игра очакваме в продажба на 23 март в Европа за PC, Xbox One и PS4. Още днес обаче стартира възможността да цъкаме 10 часа в Origin/EA Access – стига да сме платили абонамент за услугата.

Коментари
Former Gaming Shithole avatar
Пабло Ескобар
16 март 2017
В Ориджина може да се пробва играта от днеска.
darkblue avatar
10yo10f
16 март 2017
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
17 март 2017
Никой ли не я е пробвал все още? Някакви отзиви от първа ръка?
God avatar
God
17 март 2017
Аз я пробвах. Графично не е зле, има красиви гледки, и върви прилично. Лицевата анимация, хм, не е болка за умиране. Наясно съм, че е заради смяната на енджина, frostbite не е като UE, особено ако не е в ръцете на Dice. По-скоро е кофти, че сякаш нарочно са направили кифленска финзиономия на Сара (и не само) заради лапетата с ръчките, които явно са основен таргет на играта. Но това се преглъща, все пак както казваме, графиката не е всичко, а и заглавия в такъв жанр са си кът от всякъде.
Повече ме притеснява, че играта е скучна. Няма я епичността от предишните части, непрекъснато имам усещане за deja-vu, всичко е същото, но с нови скинове. Наистина още съм съвсем в началото на tral-a, но на заглавие от такъв мащаб трябваше бъде съвсем друго. Може би разчитат само да на името, както при SW Battlefront, че хората вече знаят какво е това, но е жалко. Или наистина на Bioware им е по-важен екшъна, но и той е дървен cover-based флегматичен TPS (както в МЕ3), с гадна камера. Все пак имаме вече скок
На този етап не препоръчвам да я купувате. Освен това има и гадни конзолни менюта, абе то е ясно защо скапват голяма част от заглавията, ама тук е доста болезнено. Може би на 75% намаление след време ще си струва, защото има доста да се обикаля, да се гледат филмчета, пата-кюта и така.
А, и музиката хич я няма.
Veluvian avatar
Veluvian
17 март 2017
Доколкото разбрах ще отсъстват пътищата на paragon и renegate, което е наистина странно. Не зная що за диалози ще измислят Bioware в такъв случай.
rosniak avatar
Roskobg
17 март 2017
@God единият враг мяза на Брутуса от 3тата част (комбото мржду Туриан и Кроган, който срещаме на луната около Палавен, турианският свят) така че........
o153 avatar
o153
17 март 2017
Facial animations са с една идея по-зле от колкото в МЕ 1, просто трагедия.
NikoJ avatar
NikoJ
17 март 2017
хахахахах на тия наркотиците им били в повече ... очите яко шарят .. хаххаха дебилната му ебанаа игра .. смъърт ! смърт за оверхайпя и шибаните ЕА !
pseto avatar
pseto
18 март 2017
Като гледам първите видеота диалозите са на покъртително ниво. Явно яко аутсорсват в Индия BioWare вече, може би и заради това качествените сценаристи са се махнали. Аз не мога да приема, че наличните диалози са писани от качествени нейтив спийкъри, направо са ужас.

А озвучаването... пак същия подход като в The Witcher 3 и куп независими игри - хващат се едни и същи британски актьори на килограм, които рецитират вероятно без дубъл и те това е. 1200, 1500 персонажи - все тая, при положение, че звучат по-еднакво от Нолан Норт. И докато при The Witcher 3 се прощава, то при Andromeda и претенциите на BioWare и EA... както казах и в другата тема - нещо ми подсказва, че компанията ще глътне дървото скоро и това е лебедовата им песен. Особено ако Andromeda се продава зле...

NikoJ avatar
NikoJ
17 март 2017
Олей божей таз игра си знаех че е един шарен овер хайп с холивудкси цигански соундтрак хахьахаьхахьахьа
СКииййй те ги ве ... дървения от 2000-та липсинк от 2005-та хахахахаххаха ебаси ужастното .. тия лицеа пластмасофи по мъртви и от walking dead сапунения сериял !
undefined
pepito
17 март 2017
аве пекаляват с тия неща, закакво ни са толкова празни дрънканици. В инквизицията това е едно от нещата дето ме отблъсна - големи разговори големи драми и много празни приказки имам чувството че основната механика в геймплея беше помпене на бутона за скипване на реплики в разговорите
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл