hategame logo
Най-популярните игри в САЩ за март обявени
пуснато на 22 април 2017 от pseto
ghost recon wildlands 4
Компанията NPD обяви по-рано през седмицата най-успешните игри в САЩ за миналия месец. Първата позиция се заема от Ghost Recon: Wildlands, а един от пролетните хитове – Horizon: Zero Dawn се нарежда на четвъртото място.

Всъщност PS4 ексклузивката дебютира на 28 февруари. Както бихте се уверили обаче само с ден в продажба заглавието не беше включено в класацията на NPD, излязла през март. Има и една уловка за Horizon: Zero Dawn – при играта са включени единствено физическите продажби.

По някаква причина Sony не разкрива дигиталното представяне на заглавията си пред NPD, поради която причина някаква порция от продажбите на постапокалиптичния екшън остават нерегистрирани. Дали пък с тях Horizon: Zero Dawn нямаше да е на по-висока позиция?

Всъщност и играта, нареждаща се на второ място е с подобен казус – Zelda: Breath of the Wild. Включени са единствено физическите продажби, но те са достатъчни за сериозно представяне.

Иначе цялата десетка не е чак толкова изненадваща. Получилият добри отзиви Nier: Automata е девети, а Mass Effect: Andromeda е номер три. Останалите заглавия са продукти, появили се по-рано през годината – като For Honor например, или още по-стари цъкалки като Call of Duty: Infinite Warfare и Grand Theft Auto V.

Пълната десетка изглежда ето така:

1. Ghost Recon: Wildlands
2. Zelda: Breath of the Wild (само физически продажби)
3. Mass Effect: Andromeda
4. Horizon: Zero Dawn (само физически продажби)
5. MLB: The Show 17 (само физически продажби)
6. Grand Theft Auto V
7. For Honor
8. NBA 2K17
9. Nier: Automata
10. Call of Duty: Infinite Warfare

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл