hategame logo
Star Wars Battlefront II с официално представяне
пуснато на 17 април 2017 от pseto
star wars battlefront 2 3
Star Wars Battlefront II ще се появи в продажба през 2017 година – това ни беше отдавна известно. Все пак официалното представяне на играта се бавеше... досега. В края на миналата седмица навръх Великден ни беше показано продължението на появилата се през 2015-а игра.

Първото нещо, което прави впечатление е видеото под статията. Дебютният трейлър на Star Wars Battlefront II изглежда красиво, но това може ли да изненада когото и да е? Знаем, че DICE по традиция правят страхотни визуално игри и определено те са единствените, които владеят всички тънкости на Frostbite двигателя си.

Заедно с това биват обявени и някои подробности за самия Star Wars Battlefront II.

star wars battlefront 2 2Основното и най-важно – сингъл кампания ще има. И то каква – действието ще се развива в период от 30 години в дупката между филмите The Return of the Jedi и The Force Awakens.

Водеща роля в кампанията ще има Иден Версио – тя ще ни разкаже почти целия сюжет от свое лице. Тя е част от елитен отряд командоси на Империята, като с нея ще имаме възможност да избием немалко бунтовници. Все пак Иден не бива описвана изцяло като „лошата“, което намеква, че с течение на кампанията ще видим как тя се обръща към светлата страна.

Що се отнася до мултиплейъра, той се очаква да е значително подсилен. Star Wars Battlefront получи много критики за малкото си съдържание в този тъй важен и всъщност практически единствен режим, тъй като сингъл липсваше. Е, във втората част ни очакват герои, оръжия и превозни средства от всички филми във вселената на Междузвездни войни досега. Което определено звучи добре.

star wars battlefront 2 1Заедно с това ни очакват и космически битки. Те ще са дели на Criterion, които по принцип познаваме повече с рейсърите им. Допълнителни детайли за тях към момента няма.

Всъщност EA не бяха прекалено словоохотливи за Star Wars Battlefront II, но пък несъмнено в следващите месеци ще научаваме още. Особено на изложения като E3 през юни и Gamescom през август.

Star Wars Battlefront II чакаме на 17 ноември за класическото трио PC, PS4 и Xbox One.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл