hategame logo
Techland: Може би обявихме Dying Light 2 прекалено рано
пуснато на 15 март 2021 от pseto
dying light 2 1
Dying Light 2 може би е бил обявен прекалено рано. Поне това смята Techland, студиото зад зомби играта.

Тези думи идват от Twitter, където компанията обещава, че ще обяви новини относно заглавието на 17 март (сряда тази седмица). Някои геймъри обаче изказват притесненията си, че играта се бави прекалено много и се чудят дали няма да се случи същото като Cybeprunk 2077. А именно – добра, но бъгава игра, при която не са спазени куп обещания.

На тези притеснения Techland отговарят с думите, че „може би са обявили Dying Light 2 прекалено рано“. От студиото обаче уверяват геймърите, че всичко е наред.

Думи, на които някак не можем да вярваме. От една страна напоследък Techland повтарят това отново и отново, но не показват нов геймплей (което все пак може би ще се промени в сряда). От друга - беше обещано, че играта ще е готова през 2020 година. С други думи не само тя бе обявена рано – играта имаше и прозорец на премиера. Така в момента изглежда така, сякаш Dying Light 2 бива отлаган.

Наскоро се появиха интервюта с анонимни разработчици, описващи кошмарна среда на разработка. Друго нещо, което кара феновете на серията да се притесняват.

Коментари
HighFist avatar
HighFist
15 март 2021
Пак ще споделя какво на мен ми направи впечатление - вместо да пуснат двойката с малко подобрения и да хванат вълната, този екип тотално е разводнил проекта и са стигнали до задънена улица.

Трябвало е да вземат пример от другите как се пуска претоплена манджа няколко пъти.

Сигурен съм, че двойката щеше да се продава, ако бяха предприели тази тактика.

nightwarrior avatar
nightwarrior
16 март 2021
Виж Call of Juarez поредицата и особено Cartel-a. Те претоплените манджи не са им чужди. Дори до това сега се стига може би в следствие на опарване.
pseto avatar
pseto
15 март 2021
Да, прав си. Както съм казвал - моето мнение е, че една яка концепция може да се издои 1 път (след оригиналната игра), после е нужно подобрение. Спокойно можеха да направят същото като в Dying Light, ама повече - повече оръжия, зомбита, тук-таме някоя новост, повече предмети и т.н. Бог знае какви неща са мислели в последните години... ама явно са влезнали както казваш в задънена улица.

Наистина рискът е хубав и трябва да се експериментира. Но от друга страна - ако си по-малко студио, неоправдан риск може да те убие. Което е брутална ирония, реално. Титаните в гейминга могат да си позволят рискове, но не рискуват, понеже може да загубят пари. Малките не могат да си позволят да рискуват, ама го правят.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл