hategame logo
Shadow of the Tomb Raider с различни трудности за пъзели и откривателство
пуснато на 09 август 2018 от pseto
shadow of the tomb raider 3
Доста интересна механика за Shadow of the Tomb Raider беше разкрита от разработчиците Eidos Montreal. А именно – играта ще включва различни трудности не само за битките - често срещана ситуация в гейминга, ами и за другите си основни компоненти – решаване на пъзели и откривателство.

За какво иде реч можете да видите от снимката горе. Започвайки играта ще можете да изберете трудност между лесно, нормално, трудно и Deadly Obsession. Последната от тях просто нагласява всички компоненти на максимум.

Иначе разликите между трудностите в откривателството ще направят – логично – разходките из околната среда по-малко ясни. Например ако се катерите по скали няма да има налична бяла боя, която да ви показва ясно правилния път. Също така ще е по-лесно да сгрешите, докато се катерите и да катурнете Лара в някоя дупка.

Що се отнася до пъзелите, при тях главната героиня няма да вижда толкова лесно как трябва да се разрешат (и няма да ни дава съвети какво да направим), ако изберем hard например.

Така всеки от нас може да избере как да подходи към Shadow of the Tomb Raider. Ако искаме лековато приключение с по-тегави битки можем да нагласим сблъсъците с противници на hard, другите елементи на easy. Или пък обратното – ако искаме малко да си размърдаме мозъка, но не и да прекарваме време, преигравайки конфликти с противници.

Shadow of the Tomb Raider чакаме на 14 септември за PC, Xbox One и PS4.

Коментари
vldir avatar
vldir
09 август 2018
Купил съм я ще я цъкам на 12 сеп.
still_no_one avatar
still_no_one
10 август 2018
дигитална предполагам?
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
10 август 2018
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл