hategame logo
StarCraft II: Legacy of the Void ще се сдобие с дата на дебют скоро
пуснато на 03 септември 2015 от pseto
starcraft 2 legacy of the void
Датата за дебют на StarCraft II: Legacy of the Void ще бъде обявена официално съвсем скоро - на 13 септември. Именно тогава ще се състои стрийм на Blizzard в Twitch, който ще ни разкрие кога играта ще се появи в продажба.

Така ако сте фенове на StarCraft серията, то след десет дни доста неща ще станат ясни. Всъщност и към момента знаем, че Legacy of the Void ще се появи в рамките на 2015 година, а пък по-рано Blizzard обявиха, че ще имаме зимна премиера. Което означава... декември?

Що се отнася до Legacy of the Void, това ще е краят не само на сюжетната нишка на StarCraft II, но и на предходната игра от серията. Това далеч не означава, че всичко ще свърши за франчайза, напротив. Вече получихме ясен намек, че ще има продължения – рано или късно. В тях ще видим различни персонажи и времева линия.

Като загрявка за StarCraft II пък служат пролог мисиите, наречени Whispers of Oblivion.

Коментари
Veluvian avatar
Veluvian
04 септември 2015
Беше малко дразнещо, когато преди няколко седмици Близард направо си излъгаха, че мисиите Whispers of Oblivion ще са безплатни в бетата, а после се оказа, че изискват приордър на LotV. Не че нещо, така или иначе ще си го купя, просто нямам навик да правя предварителни заявки. Иначе загатнаха, че ще е декември със сигурност, но точно кога - предстои да разберем.

Честит ми първи коментар и поздрави!

pseto avatar
pseto
04 септември 2015
То като се каже "зимата на 2015 година", то в моите представи това си е изцяло декември и толкоз. Бих спекулирал, че ще е в началото на месеца, адски малко компании пускат нещо близо до коледните празници. Вероятно до 10 декември.

Иначе тоя момент с мисиите от Whispers of Oblivion и бетата съм го пропуснал, но от друга страна по традиция супер рядко достигам до бети, благодарение на лошия ми късмет, тъй че.

П.С. И поздрави и от мен.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл